دانلود کتاب مکاشفات یوحنّا لاهوتی

 

نام کتاب : مکاشفات یوحنّا لاهوتی
به عربی : رویا یوحنا اللاهوتی
موضوع : بشارت‌ها و اندزهای حواری محبوب عیسی، یوحنا البربری از وقایع و رخداد‌های آخرالزمان
گردآوری و تنظیم : صادق شکاری
نوع فایل : pdf word
زبان : دوزبانه، فارسی و عربی
مشخصات : 1.04 MB رنکی A4
تعداد صفحات : 58
تاریخ نوشتار : 14 ذی‌الحجه 1439
منابع : mandaeannetwork.com + st-takla.org + jw.org

معرفی کتاب 

کتاب مکاشفات یا رویاهای یوحنا بربری (ع) آخرین کتاب از کُتب «عهد جدید» مسیحیان می‌باشد. و تنها کتاب عهد جدید است که در رده ادبیات رستاخیزی قرار می‌گیرد؛ و نه تعلیمی یا تاریخی، و تعدادی بسیار از پنداره‌ها، نمادها و تمثیل‌ها را به ویژه در رابطه با وقایع آینده به کار می‌بندد.

یوحنا از حواریون و از دوازده رسولِ برگزیده عیسی (ع) بود.[۱] مسیحیت سنتی، او را نویسنده انجیل یوحنا و نیز نویسنده کتاب مکاشفه یوحنا می‌داند در انجیل، یوحنا حواری محبوب مسیح، با نام یوحنا پسر زبدی خوانده شده است، وی برادر یعقوب اکبر و در آغاز ماهیگیر بود. یوحنا، از شاگردان یحیی تعمیددهنده بود که با آغاز دعوت عیسی، به جمع پیروان وی گروید. بنا به روایت انجیل، پس از برخاستن مسیح از مردگان، یوحنا و پطرس نخستین کسانی بودند که به زیارت مقبره رفتند و برخاستن شبیه عیسی را باور کردند. در مسیحیت سنتی، از وی با نام یوحنای محبوب یاد می‌شود. دلیل این نامگذاری به خاطر این بود که یوحنی یار محبوب عیسی مسیح بود و شبیه عیسی بر روی صلیب به مریم مادر عیسی (ع) و یوحنا گفت: (اِی مادر، یوحنا اینک پسرت؛ و اِی یوحنا، مریم اینک مادرت). یوحنا دوران کهن‌سالی طولانی خود را در افسس (یونان) گذرانید و در آنجا انجیل، سه رساله و کتاب مکاشفه خود را به‌رشته تحریر درآورد، اپیفانوس تاریخنگار وفات وی را در سال سوم سلطنت تروجان یعنی سال ۱۰۰ میلادی می‌داند و اظهار می‌دارد که او در سن ۹۴ سالگی در افسس از دنیا رفته است.

در طی قرون متمادی، چهار شیوه و دیدگاه متداول برای مطالعه و تفسیر مکاشفه یوحنا وجود داشته این دیدگاه‌ها عبارتند از: ۱- آینده‌گرا ۲- گذشته‌گرا، ۳- ایدئالیستی و ۴- تاریخی؛ دیدگاه آینده‌گرا که در قرن بیستم با اقبال فراوان مسیحیان مواجه و دوباره احیا گردیده است، مکاشفه یوحنا را بازنمایی دقیق حوادث روزهای پایانی تاریخ، به ویژه در هفت سال پایانی آن لحاظ می‌کند. مطابق این دیدگاه، تمثیل‌ها و نمادهای مکاشفه یوحنا (چهار سوارکار، حیوان‌ها، شیپورها، جام‌های عذاب، پسر انسان، بره مذبوح، خرابی بابل عظیم، نبرد ‌هارمجدّون و …) حکایت از رخدادهای واقعی و عینی دارند که در هنگام دورۀ به اصطلاح «محنت کبری» به وقوع می‌پیوندند، زیرا بخش اعظم حوادثی که در رساله مذکور از آن یاد شده هنوز پدیدار نشده و امور مهمی در راه است! بر مبنای این دیدگاه قرن حاضر به نحو خاصی پیشگویی‌های مکاشفه یوحنا را متحول ساخته و در نتیجه، میلیون‌ها نفر از مسیحیان ، مبلغان تلویزیونی، سخنرانان و واعظان گرفته تا هنرمندان و چهره‌های سیاسی و اجتماعی به توجیه و تأویل علائم رستاخیز در آخرالزمان و ظهور پسر انسان علاقه نشان می‌دهند نقطه اوج این تبلیغات رسانه‌ای بر واقعه‌ای موسوم به «نبرد ‌هارمجدّون» متمرکز شده است. کلمه Armageddon یا آنگونه که در اصل آمده است (هر مجدون) واژه‌ای یونانی است که بنا به تعریف واژه نامه‌های آمریکایی همچون فرهنگ (وبستر) به معنی نبرد نهایی حق و باطل در آخرالزمان است. همچنین این واژه نام شهری است در منطقه عمومی شام که بنا به آنچه در باب شانزدهم مکاشفات یوحنا، در عهد جدید آمده است، جنگی عظیم در آنجا رخ می‌دهد و مرحله حاضر از زندگی بشر در آن زمان پایان می‌یابد. به عبارتی نبرد مذکور مقدمه تحولی بزرگ است که سرنوشت نهایی آدمی بر روی کره زمین به آن بستگی دارد.

از سوی دیگر از جمله دلایلی که سید احمدالحسن (ع) وصی و فرستاده امام مهدی (ع)، عیسی، ایلیا و خضر (علیهم‌السلام)، آنرا سبب اتمام حجت جهت ایمان آوردن به خویش بر می‌شمارد بشارت‌ها و انذارهای است که در مکاشفات یوحنا موجود است. ایشان (ع) می‌فرمایند:
«ولن أشكوكم إلى الله بل سيشكوكم جدي رسول الله (صلی الله علیه وآله) لأنه وصى بي وذكر اسمي ونسبي وصفتي وسيشكوكم آبائي الأئمة (علیهم السلام) لأنهم ذكروني باسمي ونسبي وصفتي ومسكني، وستشكوكم دماء الحسين التي سالت في كربلاء لله سبحانه ولأجل أبي (علیه السلام) ولأجلي. وسيشكوكم أنبیاء الله سبحانه وتعالی و رُسُله، سيشكوكم إشعيا ودانيال وعيسى ويوحنا البربري لأنهم بينوا أمري لأهل الأرض قبل سنين طويلة، وستشكوكم التوراة والإنجيل والقرآن التي ذُكِرتُ فيها، كل هذا وتخذلونني؟! أريد حياتكم وأريد نجاتكم فأعينوني على أنفسكم»؛ (و از شما نزد خداوند متعال شکایت نمی‌کنم، بلکه شکایت شما را رسول خدا (ص) خواهد کرد چرا که او به من وصیت کرد و اسم من، نسب من، صفات من را ذکر کرده است. و شکایت شما را پدرانم أئمه (ع) خواهند کرد زیرا که آنها، اسم و نسب و صفات و مسکن من را، ذکر کردند. و خون حسین که در کربلا برای خدا و به خاطر پدرم (ع) و خودم بر زمین جاری شد از شما شکایت خواهد کرد. وانبیاء خداوند سبحان ومتعال و فرستادگانش از شما شکایت خواهند کرد، اشعیا و دانیال و عیسی و یوحنای بربری از شما شکایت خواهند کرد، زیرا که آنها امر مرا از سال‌های طولانی پیش برای مردمِ زمین روشن ساختند. وتورات و إنجیل و قرآن که در آن ذکر شده‌ام از شما شکایت خواهند کرد؛ با وجود این همه دلایل باز مرا اِنکار می‌کنید و مرا یاری نمی‌دهید؟! زندگی و نجات شما را خواستارم پس در ساختن خودتان مرا یاری دهید).[۲]

از اینرو بر آن شدم تا مکاشفات یوحنا (ع) را گردآوری و تنظیم کنم و آن را در اختیار علاقه‌مندان قرار دهم، تا اینکه وحی الهی باری دیگر زنده گردد، وگوشه‌ای از حقانیت سید احمدالحسن (ع) نمایان شود؛ همچنین بشارت‌ها و انذارهای موجود در این کتاب چراغ راهی خواهند بود برای منتظران از حوادث و اتفاقات پیشرو؛ ولکن پیش از آغاز باب‌ها بیان چند نکته لازم است:

۱- اکثر سخنان و روشنگری‌های سید احمدالحسن (ع) از کُتب انبیاء پیشین مربوط به انجیل عیسی و مکاشفات یوحنای بربری، است. و موارد مرتبط با این کتاب در بخش نخست و بعضاٌ پاورقی هر اصحاح آورده خواهد شد. همچنین برای دریافت سایر کُتب انبیاء پیشین که در کلام سید احمدالحسن (ع) ذکر شد، می‌توانید به آدرس: sadeghshekari.com مراجعه فرمائید.

۲- این کتاب ترجمۀ دنیای جدید است، که از وب‌سایت رسمی شاهدان یَهُوَه jw.org گرفته شده است؛ لکن در مواردی اندک گردآورنده اقدام به تصحیح بعضی از واژه‌هایی کرده که بخاطر جهالت‌ها یا پیشداوری‌های معتقدین به این کتاب‌ها بد و یا نابجا ترجمه شده است، این تصحیح نیز با انطباق آن با نسخه عربی بدست آمده است.

۳- متون عربی بجهت استفاده برادران عرب زبان و برای بالا بردن کیفیت مطالب آورده می‌شود این متون اِعراب گذاری شده و از سایت‌های: mandaeannetwork.com و st-takla.org تهیه شده‌اند.

۴- تقسیم‌بندی کلّی مکاشفات یوحنا در قالب ۲۲ فصل:  ۱- مقدمه ۲- رؤیای آغازین ۳- بیست وچهار تخت نشین و بره مذبوح کتابی با هفت مُهر ۴- هفت شیپور ۵- اژدها و دو وحش ۶- رؤیاهای گوناگون ۷ – هفت جام غضب خدا ۸- نابودی بابِل و شکست وحش و نبی دروغین و ابلیس ۹- داوری نهایی ۱۰- آسمان جدید، زمین جدید و اورشلیم جدید ۱۱- بخش پایانی.

۵- برای اطلاعات بیشتر درخصوص کلید واژه‌های: بیست و چهار تخت نشین، برّه مَذبوح، نامه‌ای با هفت مُهر، شاخه‌ای خارج شده از ریشه یسی، قائم برافرازنده پرچم برای جمع کردن پراکندگان امم، زن حامله در رویاء یوحنا، شیری از سبط یهوذا، دجال یا وحش و… به کتاب حواری سیزدهم و نامه هدایت نوشته سید احمدالحسن (ع) مراجعه نمایید. ما در این کتاب تنها بذکر نُصُوص مکاشفات يُوحَنَّا بصورت کامل همراه با متن عربی و ترجمه فارسی آن بسنده می‌کنیم، اُمید است که مُحققین با مراجعه به سایت رسمی انصار امام مهدی (ع) بحقائق پنهان این مکاشفه پی ببرند، ان‌شاءالله:  almahdyoon.co

***

لینک‌های دانلود : pdf word

 


[۱] سید احمدالحسن (ع): « يوحنا البربري أو كما هو في الإنجيل يوحنا اللاهوتي ». جواب المنیر، جلد1، سوال:15

[۲] خطاب إلى طلبة الحوزة العلمية، ۸ ربيع الثاني ۱۴۲۶ هـ .ق؛ شبیه به همین کلام نیز از حضرت عیسی (ع) نقل شده است: (۳۹  شما کُتب مقدّس را می‌کاوید،‏ زیرا می‌پندارید به واسطۀ آن حیات جاویدان دارید،‏ حال آنکه همین کتابها بر من شهادت می‌دهند.‏ ۴۰  امّا نمی‌خواهید نزد من آیید تا حیات یابید.‏ …‏ ۴۵  مپندارید مَنَم که در حضور پدرْ شما را متهم خواهم کرد؛‏ متهم‌کنندۀ شما موسی است،‏ همان که به او امید بسته‌اید.‏ ۴۶  زیرا اگر موسی را تصدیق می‌کردید،‏ مرا نیز تصدیق می‌کردید،‏ چرا که او دربارۀ من نوشته است.‏ ۴۷  امّا اگر نوشته‌های او را باور ندارید،‏ چگونه سخنان مرا خواهید پذیرفت؟‏) انجیل یوحنا اصحاح:۵

 

مطالب مرتبط :
دانلود کتاب مقدس: تورات و إنجیل (عهد قدیم و جدید)
ادله دعوت امام احمدالحسن برای مسیحیان
کتاب سیزدهمین حواری
کتاب وصی در تورات، انجیل و قرآن
کتاب نامه هدایت

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

دانلود کتاب توهم بی‌خدایی

متن و ترجمه خطبه البیان امیرالمومنین علی (ع)

دانلود کتاب‌های سید احمدالحسن (ع)